Scardus Conference

· Uncategorized

Untitled

 

Me 12 – 13 Qershor u mbajt Konferenca e parë Ndërkombëtare për Edukim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Shëndetësi dhe Mjedis jetësor – SCARDUS, në të cilën u prezantuan punime shkencore të lëmive të ndryshme.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.