Work and Travel

· Uncategorized

Shoqata  Ndërkombëtare për Edukim , Shkencë, Teknologji, Inovacion, Shëndetësi dhe Mjedis – Universi dhe Work and Travel USA and Work and Travel Germany   kanë formuar marrëveshje bashkëpunimi  dypalëshe   për të gjithë studentët  e drejtimeve të ndryshme .

Work and Travel USA  ofron  punë në periudhën verore në muajt  Qershor, Korrik ,Gusht  për të gjithë studentët të cilët janë të interesuar të punojnë jashtë  vendit.

Deadline i fundit për aplikim  është më datë 31.01.2019. Të gjithw të interesuarit  formën e aplikimit mund t’a gjejnw tek Universi e cila duhet të plotësohet një javë para datës së deadlinit.

Te interesuarit mund të kontaktojnë në këtë numër tel 070 557 232 , , 070304894  dhe në këtë email adresse universi universi2014@gmail.com

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.